Open repetitie


Open Repetitie 22 januari 2020

Op woensdag 22 januari krijg je dé kans om een avond met Between Two Rivers mee te zingen, we houden dan namelijk een open repetitie! Wil je wel eens proberen om vierstemmig a capella te zingen? Meld je dan nu aan!

Inhoud Open Repetitie:
We starten de avond met een aantal inzing oefeningen om je stem op te warmen. Vervolgens studeren we samen een stukje van een song in. Halverwege de avond is er een koffie/thee-pauze. Tijdens het laatste kwartier zal het koor een paar songs laten horen om je te laten kennismaken met het repertoire van de groep.

Voor wie?
Ben jij een vrouw tussen de 18-60 jaar en hou je van zingen? Dan zoeken we jou! Het is handig als je noten kunt lezen en/of koorervaring hebt, maar het is niet verplicht.
Deelname aan de open repetitie is uiteraard helemaal vrijblijvend, al zouden we het natuurlijk erg fijn vinden als we leuke nieuwe leden overhouden aan deze avond!

Details:
Datum en tijd: Wij repeteren op woensdagavond, 20-22 uur. De open repetitie is op 22 januarii 2019.
Locatie: Basisschool De Ark, Kruisakkers 7 in Elst.

Aanmelden (verplicht):
Lijkt het je wel iets om een avondje mee te zingen? Om te kijken of dit koor bij je past? Dan zien we je graag op 22 januari!
Om je aan te melden stuur je een mail naar betweetworiverselst@gmail.com. Wij nemen dan contact met je op over de details van de avond.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *