Data 2022/2023

We hebben een nieuwe dirigent

Met ingang van het nieuwe jaar hebben wij een nieuwe dirigent. We zijn blij te kunnen melden dat Floor van Erp voor ons koor komt te staan. Hij is zeer ervaren in barbershopland en we gaan met hem ook nieuwe a capella wegen inslaan. We kijken er naar uit. Floor, welkom!

In het nieuwe jaar gaan we ook afscheid nemen van Lenhard van Ballegooijen, die de afgelopen twee jaar, ondanks de coronaperikelen, met verve voor het koor heeft gestaan. Jammer dat hij door drukkere werkzaamheden dit niet langer voort kan zetten. Lenhard, alvast hartelijk dank voor alle muzikale kennis en inspiratie!

Optreden!

We gaan in de herfst weer op pad!

Onze PR commissie is druk bezig om publiek te organiseren zodat we weer live te volgen zijn.

Data en lokaties volgen snel.

 

Welkom Christa!

Welkom Christa! Wij zijn blij met een nieuwe tenor in ons midden!

Welkom, Mary en Esther!

Mary en Esther startten hun proefperiode al eind februari. En toen kwam daar corona… Normaal duurt zo’n proefperiode ongeveer 6 weken, maar Mary en Esther moesten bijna een half jaar op hun auditie wachten! Gelukkig waren ze heel geduldig (en stiekem deden ze de afgelopen maanden al gezellig met alles mee!)…

Afgelopen woensdag was dan eindelijk zo ver… en jaaa🎉 we hebben er twee kanjers van Bari’s bij! Welkom, we zijn heel blij met jullie!

Wij zoeken tenors!

Wij zoeken enkele ‘tenors’ (hoge sopranen) die ons willen versterken! Interesse? Kom dan eens een avondje bij ons kijken! Contact: betweentworiverselst@gmail.com

Zo kwamen wij de Corona-zomer door!

Vijf maanden lang niet samen kunnen zingen door corona… dat leverde een hoop inspiratie op voor een leuk gezamenlijk projectje: Brit-nie.
Gelukkig kunnen we nu weer veilig samen zingen op 1,5 meter, en doen we dat weer gewoon a capella, meerstemmig, Engelstalig, zuiver en gelijk 😜.
Enjoy!

Gratis onze clubkas sponsoren!

Was jij net van plan om dat nieuwe spel op Bol te kopen?
Of die nieuwe wasmachine op CoolBlue?
Dan kun jij ons gratis helpen!
Klik dan even op deze link hieronder.
Daarmee zorg je ervoor dat onze clubkas gesponsord wordt door deze, en nog vele vele andere, bedrijven.
Het kost jou niets extra, en het levert ons een leuk extraatje op!
Iets online bestellen? Klik dan even door via Sponsorkliks!

We letten op elkaar!

We missen elkaar! 😞
En omdat online zingen met zo’n grote groep niet werkt, praten we even bij en maken we plannen voor de toekomst.

Het zal nog even duren voordat we weer samen op de risers staan, maar in die tussentijd oefenen we online in kleine groepjes en ‘borrelen’ we samen na in Zoom!

Wij zingen de zomer!

Wij zingen graag op uw zomer-event! Voor boekingen of vragen, mail ons!