Gratis onze clubkas sponsoren!

Was jij net van plan om dat nieuwe spel op Bol te kopen?
Of die nieuwe wasmachine op CoolBlue?
Dan kun jij ons gratis helpen!
Klik dan even op deze link hieronder.
Daarmee zorg je ervoor dat onze clubkas gesponsord wordt door deze, en nog vele vele andere, bedrijven.
Het kost jou niets extra, en het levert ons een leuk extraatje op!
Iets online bestellen? Klik dan even door via Sponsorkliks!

We letten op elkaar!

We missen elkaar! 😞
En omdat online zingen met zo’n grote groep niet werkt, praten we even bij en maken we plannen voor de toekomst.

Het zal nog even duren voordat we weer samen op de risers staan, maar in die tussentijd oefenen we online in kleine groepjes en ‘borrelen’ we samen na in Zoom!

Wij zingen de zomer!

Wij zingen graag op uw zomer-event! Voor boekingen of vragen, mail ons!

Open repetitie


Open Repetitie 22 januari 2020

Op woensdag 22 januari krijg je dé kans om een avond met Between Two Rivers mee te zingen, we houden dan namelijk een open repetitie! Wil je wel eens proberen om vierstemmig a capella te zingen? Meld je dan nu aan!

Inhoud Open Repetitie:
We starten de avond met een aantal inzing oefeningen om je stem op te warmen. Vervolgens studeren we samen een stukje van een song in. Halverwege de avond is er een koffie/thee-pauze. Tijdens het laatste kwartier zal het koor een paar songs laten horen om je te laten kennismaken met het repertoire van de groep.

Voor wie?
Ben jij een vrouw tussen de 18-60 jaar en hou je van zingen? Dan zoeken we jou! Het is handig als je noten kunt lezen en/of koorervaring hebt, maar het is niet verplicht.
Deelname aan de open repetitie is uiteraard helemaal vrijblijvend, al zouden we het natuurlijk erg fijn vinden als we leuke nieuwe leden overhouden aan deze avond!

Details:
Datum en tijd: Wij repeteren op woensdagavond, 20-22 uur. De open repetitie is op 22 januarii 2019.
Locatie: Basisschool De Ark, Kruisakkers 7 in Elst.

Aanmelden (verplicht):
Lijkt het je wel iets om een avondje mee te zingen? Om te kijken of dit koor bij je past? Dan zien we je graag op 22 januari!
Om je aan te melden stuur je een mail naar betweetworiverselst@gmail.com. Wij nemen dan contact met je op over de details van de avond.

Sunset march

Vrijdagavond 27 september meegelopen met de Sunset march

Even voorstellen Lenhard van Ballegooijen

MISSIE GESLAAGD! We hebben een nieuwe dirigent!

Tot de zomer hebben we nog een paar leuke avonden met Bram Versteegen op het programma staan. Na de zomervakantie neemt Lenhard van Ballegooijen het stokje van hem over.

Lenhard is een bekende in Barbershop-land en we zijn heel blij dat hij met Between Two Rivers aan de slag gaat!

 

 

Lenhard stelt zich voor:
* Geboren 1 augustus 1964
* Getrouwd met Jo van Ballegooijen-Den Blanken
* Samen 5 kinderen en een hond: Lana
* Woonachtig in Polsbroek
* Werkzaam als operationeel manager bij de Sempergreen Group.
* Passies: Barbershop, motor rijden, in de tuin werken, in de zon zitten en een glas goede rode wijn 😊

 

Ik zing zelf tenor en ben reeds ruim 19 jaar actief in Barbershop, waarvan de laatste 15 jaar als dirigent. Ik heb meerdere koren (zowel mannen als vrouwen) gedirigeerd. Met mijn laatste twee vrouwenkoren bereikte ik de top 6 van Nederland. Naast veel coaching door buitenlandse en Nederlandse coaches en ‘learning by doing’ ligt mijn opleiding ook in Kansas en Nashville, USA, waar ik tot twee keer toe een Directors College volgde. Veder heb ik in meerdere kwartetten gezongen, zowel mannen als mixed. Ook ben ik jarenlang voorzitter geweest van Dutch Assocciation of Barbershop Singers en lid van de Educatie Commissie van Holland Harmony.

Mijn uitdaging ligt in het kwalitatief hogerop brengen van Between Two Rivers. Dit doen we gezamenlijk in de combinatie van hard werken en plezier maken. De lat ligt hoog en dat verwacht ik ook van een ieder. Net zoals de leden dat van mij mogen verwachten! Zangtechniek is belangrijk, maar zonder het muzikaal en artistiek te maken bereik je niet je publiek. Barbershop is key maar een uitstapje naar een ander genre verlegt de uitdaging. Populair repertoire met hier een daar een luisternummer. Groei van koor qua grootte is fijn, maar kwaliteit staat voorop!
Ik zal er alles aan doen om als coach een goed team te vormen met de juiste spelers op de juiste plek. Alleen dan kunnen we meedoen op het hoogste niveau.

Nog meer Even voorstellen!

Inlog website Holland Harmony

Optreden afgelopen zondag in park Breedelaar

Lekker weer tijdens een gezellig optreden!

Open repetitie 12 juni 2019!

Open Repetitie 12 juni 2019

Door overweldigende belangstelling is deze open repetitie volgeboekt. In het volgende seizoen houden we opnieuw een open repetitie.
Mocht je daarvoor uitgenodigd willen worden, stuur ons dan een mail. We zullen je dan laten weten wanneer de volgende datum is!
Op woensdag 12 juni krijg je dé kans om een avond met Between Two Rivers mee te zingen, we houden dan namelijk een open repetitie! Wil je wel eens proberen om vierstemmig a capella te zingen? Meld je dan nu aan!
Inhoud Open Repetitie:
We starten de avond met een aantal inzingoefeningen om je stem op te warmen. Vervolgens studeren we samen een stukje van een song in. Halverwege de avond is er een koffie/thee-pauze. Tijdens het laatste kwartier zal het koor een paar songs laten horen om je te laten kennismaken met het repertoire van de groep.
Voor wie?
Ben jij een vrouw tussen de 18-60 jaar en hou je van zingen? Dan zoeken we jou! Het is handig als je noten kunt lezen en/of koorervaring hebt, maar het is niet verplicht.
Deelname aan de open repetitie is uiteraard helemaal vrijblijvend, al zouden we het natuurlijk erg fijn vinden als we leuke nieuwe leden overhouden aan deze avond!
Details:
Datum en tijd: Wij repeteren op woensdagavond, 20-22 uur.
Locatie: Basisschool De Ark, Kruisakkers 7 in Elst.
Aanmelden (verplicht):
Lijkt het je wel iets om een avondje mee te zingen? Om te kijken of dit koor bij je past? Dan zien we je graag op 12 juni!
Om je aan te melden stuur je een mail naar betweentworiverselst @gmail.com
Wij nemen dan contact met je op over de details van de avond.