Between Two Rivers is opgericht op 26 juni 2002.Op dit moment hebben we zo’n 30 enthousiaste leden. Samen streven wij altijd naar de juiste mix van muzikale kwaliteit en goede sfeer.

Repertoire
Ons repertoire varieert van energieke uptempo’s tot aan gevoelige ballads. We zingen bekende en minder bekende songs, meestal vierstemmige barbershop-arrangementen. Op dit moment werken we aan een aantal songs van Queen!

Holland Harmony
Between Two Rivers is aangesloten bij Holland Harmony. Deze landelijke organisatie vertegenwoordigt de Nederlandse barbershopkoren. Holland Harmony organiseert allerlei activiteiten die het barbershop zingen bevorderen. Het belangrijkste evenement is de tweejaarlijkse Conventie.

Dirigent
Vanaf de oprichting tot 2017 was Anja Dirkzwager de dirigent. Daarna nam Bram Versteegen het stokje van haar over. Met ingang van het seizoen 2019/2020 zingt Between Two Rivers onder leiding van
Lenhard van Ballegooijen.

Optreden
Het leukst is natuurlijk
optreden voor publiek. Door het jaar heen treden wij graag op tijdens festivals, markten en feesten. Op deze manier hebben we al heel wat avonturen beleefd: optreden op een schip, tijdens bruiloften en een uitvaart, op een luidruchtig feest waar niemand ons kon horen, op een podium voor 2000 mensen of voor een zaaltje met 3 gasten, in verzorgingstehuizen vol dankbare gezichten, tijdens tuinfeesten, in buurtcentra en in de mooiste theaterzalen. Elk optreden is anders, maar elke keer zingen we met evenveel liefde en passie.

Optreden Holland Harmony Convention 2019:

Optreden Holland Harmony Convention 2017:

Optreden Holland Harmony Convention 2015: