Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leden!

Lijkt het je leuk om een keer te komen kijken bij een repetitie van Between Two Rivers? Dat kan!

Iedere 4e woensdag van de maand kun je vrijblijvend komen kijken. We vinden het fijn om het te weten als je van plan bent om te komen. Stuur ons een bericht via betweentworiverselst@gmail.com.

We repeteren iedere woensdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur. Dit doen we in basisschool De Ark in Elst, Kruisakkers 7, 6662 DV Elst.

We hanteren een leeftijdsgrens van minimaal 18 jaar en maximaal 60 jaar oud bij aanvang van het lidmaatschap. Als je eenmaal lid bent hoef je niet te stoppen als je 60 wordt; zingen houdt je jong!

Kennismakingsavond

Tijdens een kennismakingsavond mag je geheel vrijblijvend sfeer komen proeven tijdens een van onze repetities. Als je wilt, kun je meedoen met de inzingoefeningen. Verder kun je kijken en luisteren terwijl wij aan nieuw materiaal werken en/of bekend repertoire bijschaven.

Auditie

Als je tijdens zo’n avond helemaal enthousiast wordt (en dat is onvermijdelijk), dan bekijkt de dirigent welke stemsoort het beste bij jou past. Daarna volgt een auditieperiode van zes weken waarin je twee auditienummers instudeert. Hierbij krijg je alle hulp en begeleiding die je maar wilt. Dan ben je klaar zijn om auditie te doen voor een kleine groep koorleden en de dirigent. En als het goed is, mogen we je daarna officieel welkom heten als nieuw lid!

Contributie

Iedere hobby kost geld, ook zingen Between Two Rivers. De contributie bedraagt op dit moment € 30,- per maand. Daarnaast vragen wij éénmalig € 15,- inschrijfgeld. De contributie gaat in vanaf de kalendermaand die volgt op een geslaagde auditie en wordt via automatische incasso afgeschreven. Deze contributie wordt o.a. gebruikt voor zaalhuur, promotiedoeleinden, benodigdheden voor repetities en optredens. Ook worden er regelmatig nationaal of internationaal bekende coaches aangetrokken om ons te begeleiden en moet de deelname aan festivals en wedstrijden gefinancierd worden. Naast deze contributie draag je zelf af en toe bij aan eventuele kosten voor kleding, make-up en accessoires die gebruikt worden bij optredens.

Lijkt het je leuk om eens te komen kijken? Stuur een mailtje!