Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leden!

Lijkt het je leuk om een keer te komen kijken bij een repetitie van Between Two Rivers? Dat kan!

We repeteren iedere woensdagavond van 19.45 uur tot 22.00 uur in basisschool de Ark in Elst. Een keer per maand houden we een repetitie per stempartij, sectional. Dan starten we om 19:30 uur. 

Kom vrijblijvend een keer kijken tijdens onze repetitie. We vinden het fijn om het te weten als je van plan bent om te komen. Stuur ons een bericht via betweentworiverselst@gmail.com.

Kennismakingsavond

Tijdens een kennismakingsavond mag je geheel vrijblijvend sfeer komen proeven tijdens een van onze repetities. Als je wilt, kun je meedoen met de inzingoefeningen. Verder kun je kijken en luisteren terwijl wij aan nieuw materiaal werken en/of bekend repertoire bijschaven.

Kennismakingsperiode

Als je tijdens zo’n avond helemaal enthousiast wordt (en dat is onvermijdelijk), dan bekijkt de dirigent welke stemsoort het beste bij jou past. Daarna volgt een periode van zes weken waarin je een auditienummer instudeert. Het geeft jou en het koor gelegenheid wederzijds kennis te maken. Met het instuderen van de song krijg je alle hulp en begeleiding die je maar wilt. Dan ben je klaar zijn om auditie te doen voor een kleine groep koorleden en de dirigent. En als het goed is, mogen we je daarna officieel welkom heten als nieuw lid! De kennismakingsperiode kost € 25,–

Contributie

Iedere hobby kost geld, ook zingen Between Two Rivers. De contributie bedraagt op dit moment € 90,– per kwartaal. Daarnaast vragen wij éénmalig € 15,- inschrijfgeld. De contributie gaat in vanaf de kalendermaand die volgt op een geslaagde auditie en wordt via automatische incasso afgeschreven. Deze contributie wordt o.a. gebruikt voor zaalhuur, promotiedoeleinden, benodigdheden voor repetities en optredens. Ook worden er regelmatig nationaal of internationaal bekende coaches aangetrokken om ons te begeleiden en moet de deelname aan festivals en wedstrijden gefinancierd worden. Naast deze contributie draag je zelf af en toe bij aan eventuele kosten voor kleding, make-up en accessoires die gebruikt worden bij optredens.

Lijkt het je leuk om eens te komen kijken? Stuur een mailtje!