Lijkt het je leuk om een keer te komen kijken bij een repetitie van Between two Rivers? Neem dan contact op via betweentworiverselst@gmail.com. We kunnen dan een kennismaking afspreken.

We repeteren iedere woensdagavond van 20.00 u. tot 22.00 u. Dit doen we in basisschool de Ark in Elst, Kruisakkers 7 6662 DV ELST

We hanteren een leeftijdsgrens van minimaal 18 jaar en maximaal 60 jaar oud bij aanvang van het lidmaatschap. Als je eenmaal lid bent hoef je niet te stoppen als je 60 wordt; zingen houdt je jong!

De eerste avond zal voornamelijk een avond van oriëntatie en het kennismaken met (barbershop)zingen voor je zijn. Je hoeft geen noten te kunnen lezen, maar het is wel gemakkelijk als je het kunt. Als je wilt kun je met de inzing oefeningen meedoen. Als we verder werken aan de afwerking van ons huidige repertoire kan je blijven kijken en luisteren naar het koor.

Besluit je om te blijven komen, dan zal door de dirigent een stemtest afgenomen worden om te bepalen bij welke stemsoort je wordt ingedeeld. Ons koor bestaat uit vier stempartijen: bass (de laagste stem), baritone (tussen de bass en de leads), leads (meestal de melodielijn) en tenor (de hoogste stempartij). Alle partijen staan door elkaar heen opgesteld op risers, een soort podium, waar iedereen zelfstandig zijn partij zingt.

Als je ingedeeld bent in een stempartij word je in contact gebracht met de leider van jouw stempartij (de sectional leader) die je zal helpen met het instuderen van de 2 auditie nummers. Na ongeveer 6 weken studeren zul je dan klaar zijn om auditie te doen voor een kleine groep koorleden en de dirigent.

Indien je slaagt voor de auditie kun je lid worden van onze vereniging.

Iedere hobby kost geld, ook zingen bij onze groep. De contributie bedraagt op dit moment € 30,00 per maand. Daarnaast vragen wij éénmalig € 15.00 inschrijfgeld. De contributie gaat in vanaf de kalendermaand die volgt op een geslaagde auditie en wordt via automatische incasso afgeschreven. Deze contributie wordt o.a. gebruikt voor zaalhuur, promotiedoeleinden, benodigdheden voor repetities en optredens. Ook worden er regelmatig nationaal of internationaal bekende coaches aangetrokken om ons te begeleiden en moet de deelname aan festivals en wedstrijden gefinancierd worden. Naast deze contributie draag je zelf af en toe bij aan eventuele kosten voor kleding, make-up en accessoires die gebruikt worden bij optredens.

Lijkt het je leuk om eens te komen kijken? Stuur een mailtje!