Dirigent
Sinds enkele maanden is Lenhard van Ballegooijen onze dirigent. Hij zorgt er met energie en enthousiasme voor dat iedereen het beste uit zichzelf haalt. Samen zitten we boordevol ideeën en ambities!

“Ik zing zelf tenor en ben reeds ruim 19 jaar actief in Barbershop, waarvan de laatste 15 jaar als dirigent. Ik heb meerdere koren (zowel mannen als vrouwen) gedirigeerd. Met mijn laatste twee vrouwenkoren bereikte ik de top 6 van Nederland. Naast veel coaching door buitenlandse en Nederlandse coaches en ‘learning by doing’ ligt mijn opleiding ook in Kansas en Nashville, USA, waar ik tot twee keer toe een Directors College volgde. Veder heb ik in meerdere kwartetten gezongen, zowel mannen als mixed. Ook ben ik jarenlang voorzitter geweest van Dutch Assocciation of Barbershop Singers en lid van de Educatie Commissie van Holland Harmony.

Mijn uitdaging ligt in het kwalitatief hogerop brengen van Between Two Rivers. Dit doen we gezamenlijk in de combinatie van hard werken en plezier maken. De lat ligt hoog en dat verwacht ik ook van een ieder. Net zoals de leden dat van mij mogen verwachten! Zangtechniek is belangrijk, maar zonder het muzikaal en artistiek te maken bereik je niet je publiek. Barbershop is key maar een uitstapje naar een ander genre verlegt de uitdaging. Populair repertoire met hier een daar een luisternummer. Groei van koor qua grootte is fijn, maar kwaliteit staat voorop!
Ik zal er alles aan doen om als coach een goed team te vormen met de juiste spelers op de juiste plek. Alleen dan kunnen we meedoen op het hoogste niveau.”