Even voorstellen Lenhard van Ballegooijen

MISSIE GESLAAGD! We hebben een nieuwe dirigent!

Tot de zomer hebben we nog een paar leuke avonden met Bram Versteegen op het programma staan. Na de zomervakantie neemt Lenhard van Ballegooijen het stokje van hem over.

Lenhard is een bekende in Barbershop-land en we zijn heel blij dat hij met Between Two Rivers aan de slag gaat!

 

 

Lenhard stelt zich voor:
* Geboren 1 augustus 1964
* Getrouwd met Jo van Ballegooijen-Den Blanken
* Samen 5 kinderen en een hond: Lana
* Woonachtig in Polsbroek
* Werkzaam als operationeel manager bij de Sempergreen Group.
* Passies: Barbershop, motor rijden, in de tuin werken, in de zon zitten en een glas goede rode wijn 😊

 

Ik zing zelf tenor en ben reeds ruim 19 jaar actief in Barbershop, waarvan de laatste 15 jaar als dirigent. Ik heb meerdere koren (zowel mannen als vrouwen) gedirigeerd. Met mijn laatste twee vrouwenkoren bereikte ik de top 6 van Nederland. Naast veel coaching door buitenlandse en Nederlandse coaches en ‘learning by doing’ ligt mijn opleiding ook in Kansas en Nashville, USA, waar ik tot twee keer toe een Directors College volgde. Veder heb ik in meerdere kwartetten gezongen, zowel mannen als mixed. Ook ben ik jarenlang voorzitter geweest van Dutch Assocciation of Barbershop Singers en lid van de Educatie Commissie van Holland Harmony.

Mijn uitdaging ligt in het kwalitatief hogerop brengen van Between Two Rivers. Dit doen we gezamenlijk in de combinatie van hard werken en plezier maken. De lat ligt hoog en dat verwacht ik ook van een ieder. Net zoals de leden dat van mij mogen verwachten! Zangtechniek is belangrijk, maar zonder het muzikaal en artistiek te maken bereik je niet je publiek. Barbershop is key maar een uitstapje naar een ander genre verlegt de uitdaging. Populair repertoire met hier een daar een luisternummer. Groei van koor qua grootte is fijn, maar kwaliteit staat voorop!
Ik zal er alles aan doen om als coach een goed team te vormen met de juiste spelers op de juiste plek. Alleen dan kunnen we meedoen op het hoogste niveau.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *